Documentaires
NL | ENG

Documentaires

Bekijk showreel

Over Morbid Eye Pictures

In de jaren ‘90 was Morbid Eye een productiebedrijf met een focus op corporate films, reclames en televisieproducties. Dit veranderde door de succesvolle natural history documentaire “Give and Take” aan het begin van het nieuwe millennium. Deze documentaire heeft internationale erkenning gekregen en heeft verschillende awards gekregen, onder andere door de United Nations Environmental Progam (UNEP) In 2017 wonnen zij de House of Animals Award voor de tv serie StadsMormels.


Aan het eind van 2006 werd de documentaire “Schoffies” uitgebracht, waarna een succesvolle theatertour volgde. De documentaire kreeg goede kritieken door de pers en werd de Nederlandse equivalent van de documentaire “The march of the penguins” genoemd.

Op het moment is Morbid Eye Pictures een gespecialiseerd productiebedrijf met een focus op sociale discussies, jeugd en natuur- en ecologische documentaires.

Lees meer

Client list

Centric Netflix Dior Paris Giant bicycles Off the Fence Arte 20th Century Fox NTR Philips HBO documentaries G-Star Raw Montblanc BBC Universal BNNVARA EndeMol Shine Group Simpel Media
test